Θρίλερ: Νεκρός ο 40χρονος που προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Στον άνδρα που τραυμάτισε τον γονέα του με αλιευτικό όπλο στο κεφάλι και στο θώρακα ανήκει το σώμα που βρέθηκε σήμερα το ξημέρωμα στην περιοχή των Πευκών στον Βόλο.

Θρίλερ: Νεκρός ο 40χρονος που προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Το Λιμεναρχείο βρέθηκε στο σημείο, περισυνέλεξε το πτώμα, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν το πτώμα και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες του gegononta.news, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Ο 69χρονο πατέρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το χρονικό

Όλα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι όπου διέμεναν πατέρας και γιος στον Βόλο, όταν οι δύο τους είχαν έντονη λογομαχία. Ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατέφερε κάποιο πλήγμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα. Στη συνέχεια, πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα.

Ο 40χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονας που άκουσε φωνές κάλεσε την Αστυνομία.